Jobs & Stages

Vacatures & spontaan solliciteren

Om onze kwaliteit en innovatie binnen onze dienstverlening te verzekeren, zijn we steeds op zoek naar enthousiaste collega’s met diverse kwalificaties die onze organisatie kunnen verrijken.

Ben je geïnteresseerd om ons dynamisch team te versterken en een expert te worden in je vakgebied? Neem dan zeker een kijkje in onze vacatures of stuur je spontane sollicitatie.

Stagiairs

Elke stage in het Psychiatrisch Centrum van Menen (PCM) is een investering in jouw toekomst. Stage is een specifieke leervorm waarbij op een bewuste en geplande wijze leerdoelen worden gerealiseerd door de aanwezigheid in het werkveld.

Heel wat stagiairs die ooit bij ons gewerkt hebben, stromen door naar een vaste job binnen het PCM. Meestal worden de stages geregeld via jouw school, maar je kan altijd zelf contact opnemen met ons, als je een stageplaats zoekt. 

Jobstudenten

Ben je nog aan het studeren, maar wil je in de vakanties of op jouw vrije dagen graag extra ervaring opdoen, dan kan je bij ons aan de slag als jobstudent.

We zijn voornamelijk op zoek naar studenten voor ondersteuning in de hoteldiensten (schoonmaak, keuken ...), tuin en op de verpleegafdelingen.

Vrijwilligers

In het PCM kan je ook aan de slag als vrijwilliger. Doorgaans zijn de vrijwilligers verbonden aan een verpleegafdeling, maar het takenpakket is heel uitgebreid en wordt afgestemd op jouw wensen en noden.

Er is ook de 'buddywerking', waar je als vrijwilliger gekoppeld wordt aan één persoon met psychische moeilijkheden. Samen ondernemen jullie leuke activiteiten, met als doel het isolement te doorbreken en de persoon terug aansluiting te laten vinden bij anderen in de samenleving. 

Onderzoek

Als psychiatrisch ziekenhuis vinden we het onze verantwoordelijk om mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek.

'Levenslang leren' is ook ons motto, en we moeten ook blijven inspelen op een maatschappij die veranderd, evoluties in ziektebeelden en nieuwe wetenschappelijk inzichten. 

Wil je in het kader van een bachelor- of masterproef een onderzoek voeren in ons ziekenhuis, dan kan je steeds hiervoor een aanvraag indienen. We zijn ook steeds bereid mee te werken aan ander wetenschappelijk onderzoek.

We houden rekening met het onderwerp en de haalbaarheid. Er wordt ook altijd advies gevraagd van ons lokaal of gemeenschappelijk ethisch comité.

PCM-medewerkers

Enkel voor medewerkers in dienst van het PCM.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×