Wetenschappelijk onderzoek

Bachelorproef

Wil je in het kader van een bachelorproef een onderzoek voeren in ons ziekenhuis, dan kan je een aanvraag hiervoor indienen.

Als je op het moment van het onderzoek stage loopt in het PCM regel je dit via jouw stagebeleider. Er is ook een volledige handleiding in ons interne Instructievademecum te vinden. Je kan al het aanvraagformulier hier downloaden en invullen, want dit zal moeten bezorgd worden aan het lokaal Ethisch Comité. Je kan het via onderstaand contactformulier terug uploaden

Ook als je geen stage loopt in het PCM (of niet meer/nog niet), maar toch een onderzoek wil voeren in het kader van jouw bachelorproef, moet je het aanvraagformulier invullen en aan ons bezorgen via het contactformulier.

Zorg dat  je ons al zoveel mogelijk informatie bezorgt, zoals een informed consent, een CV van de onderzoekers, eventuele drafts van vragenlijsten, etc.

Zowel de directie als het ethisch comité zullen jouw aanvraag onderzoeken en je vervolgens zo snel mogelijk het resultaat meedelen. Het kan zijn dat je nog zal gevraagd worden om eventueel nog bijkomende documenten te bezorgen of aanpassingen door te voeren aan bepaalde documenten.

Indien je nog informatie wenst, kan je contact opnemen met Ioannis Tandt via het algemeen nummer of via het contactformulier.

 056 52 14 51

Masterproef

Wilt je in het kader van een masterproef een onderzoek voeren in ons ziekenhuis, dan kan je een aanvraag hiervoor indienen.

Als je op het moment van het onderzoek stage loopt in het PCM regelt je dit via jouw stagebeleider. Er is ook een volledige handleiding in ons interne Instructievademecum te vinden. Je kan al het aanvraagformulier hier downloaden en invullen, want dit zal moeten bezorgd worden aan het gezamenlijk Ethisch Comité.  Je kan het via onderstaand contactformulier terug uploaden

Ook als je geen stage loopt in het PCM (of niet meer/nog niet), maar toch een onderzoek wil voeren in het kader van jouw masterproef, moet je het aanvraagformulier invullen en aan ons bezorgen via het contactformulier.

Zorg dat  je ons al zoveel mogelijk informatie bezorgt, zoals een informed consent, een CV van de onderzoekers, eventuele drafts van vragenlijsten, etc.

Zowel de directie als het ethisch comité zullen jouw aanvraag onderzoeken en je vervolgens zo snel mogelijk het resultaat meedelen. Het kan zijn dat je nog zal gevraagd worden om eventueel nog bijkomende documenten te bezorgen of aanpassingen door te voeren aan bepaalde documenten.

Indien je nog informatie wenst, kan je contact opnemen met Véronique Vanoosthuyze op het algemeen nummer of via het contactformulier.

 056 52 14 51

Andere onderzoeken

Als vooruitstrevend psychiatrisch ziekenhuis werken we ook graag mee aan ander wetenschappelijk onderzoek. We zijn ervan overtuigd dat dit de kwaliteit van de zorg ten goede komt.

Indien u een aanvraag wenst te doen om wetenschappelijk onderzoek uit te voeren, kunt u onderstaand contactformulieren invullen en uw vraag omschrijven. Het is de directeur patiëntenzorg Patricia Houthoofd die uw aanvraag zal behandelen.

Indien u reeds voldoende informatie hebt, kunt u het aanvraagformulier, dat u hier kunt downloaden, al invullen en meteen terug uploaden als bijlage bij uw aanvraag.

Zorg dat u reeds zoveel mogelijk informatie bezorgt, zoals een informed consent, een CV van de onderzoekers, eventuele drafts van vragenlijsten, etc.

Zowel de directie als het ethisch comité zullen uw aanvraag onderzoeken en u vervolgens zo snel mogelijk het resultaat meedelen. Het kan zijn dat u nog zal gevraagd worden om eventueel nog bijkomende documenten te bezorgen of aanpassingen door te voeren aan bepaalde documenten.

Indien je nog informatie wenst, kan je contact opnemen met  Patricia Houthoofd op het algemeen nummer of via het contactformulier.

 056 52 14 51

Contactformulier wetenschappelijk onderzoek

Voeg bestanden toe  
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×