Website / App in de kijker

Het PCM is al enkele jaren aan de slag met 'online hulp'. We zoeken naar kwaliteitsvolle websites en apps, die ondersteuning kunnen bieden aan zowel de patiënt als de hulpverlener.

Geregeld zetten we ook een website in de kijker. Tijdens therapiesessies  of individuele gesprekken gaan we dan eens dieper in op de inhoud van de website.

Deze keer is de app 'Crisisbuddy' aan de beurt. Crisisbuddy is ontwikkeld voor jongeren, maar kan ook gebruikt worden door volwassenen. Deze app helpt in het leren omgaan met heftige emoties en gedachten in crisissituaties.

De app bevat o.a. een crisisbutton. Deze button biedt oefeningen aan die voor jou belangrijk zijn, tijdens een crisismoment. Op deze manier hoef je zelf niet te zoeken en weet je onmiddellijk wat je kan doen.

Er is ook de mogelijkheid om  een  persoonlijk crisisplan op te stellen, met eigen oefeningen waar je naar kan teruggrijpen. Daarnaast kan je ook het telefoonnummer van je hulpverlener of andere contactpersoon ingeven, zodat je deze kan bellen in geval van een noodsituatie.

Zoek de app via jouw app-store en ontdek wat Crisisbuddy voor jou kan betekenen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×