Inspiratiemoment & Nieuwjaarsreceptie

Na drie jaar kon er eindelijk weer een nieuwjaarsreceptie plaatsvinden in ons ziekenhuis, maar niet vooraleer we geïnspireerd werden door het fel gesmaakte inspiratiemoment, gebracht door Geert en Klaas van onze dienst zinzorg & pastoraal. Dit jaar kozen ze voor ‘LEVEN’ als centrale thema.

“Op een bij momenten serieuze, maar onderhoudende en ook amusante manier pikten we de draad terug op na een gedwongen pauze door corona. Wat het leven voor ons kan, mag en moet zijn, werd gewikt en gewogen, maar op het einde ook bezongen met een samenzang waar iedereen enthousiast aan deelnam. We zijn klaar voor 2023!”, aldus Klaas Nollet.

 

De directie legde in de traditionele speech de klemtoon op het samen realiseren van doelen; doelen waaraan in het PCM ook dit jaar geen gebrek aan is. De reorganisatie van de zorg (opstarten HIC, stopzetten Horizon), de introductie van het digitaal personeelsdossier en de opstart van het helemaal vernieuwde patiëntendossier zijn alvast drie grote uitdagingen die op ons afkomen.

De directie wenst in deze uitdagende werkomgeving dan ook aan alle betrokkenen dat een sterk groepsgevoel zal helpen om dit alles te doen slagen.

En uiteraard wenst ze ook veel 'LEVEN' in de brouwerij van het PCM (en ook daarnaast natuurlijk!).

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×