Fotoshoot personeelsleden

Binnenkort schakelen we in het PCM over naar een volledig digitaal personeelsdossier. Via het AFAS-platform zullen medewerkers veel overzichtelijker hun volledige dossier kunnen raadplegen, zich kunnen inschrijven voor bijscholingen, een portfolio van hun opleidingen zien, activiteiten in het ziekenhuis bekijken en nog veel meer.

Iedereen zal ook in staat zijn, zelf bepaalde aanpassingen te doen, zoals wijziging van adresgegevens, rekeningnummer, etc.

In dit kader hebben we ook van elke medewerker een nieuwe foto genomen. 

Heleen, directeur Human Resources: “Het is belangrijk dat alle informatie van onze personeelsleden op één plaats bewaard wordt. Het is logisch dat dit ook digitaal gebeurt. Tot nog toe was er nog een lijvig papieren dossier voor elke medewerker.

Wat voor ons een prioriteit was bij het kiezen van een softwareleverancier was de gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de medewerkers als voor de personeelsdienst. We willen bovendien dat alles mooi oogt. We besteden veel aandacht aan lay-out en de look&feel. Daarom dat we ook van elke medewerker een nieuwe foto hebben gemaakt voor in hun dossier. Sommige foto’s in het oude personeelsdossier waren al tientallen jaren oud, en ook de pose van de medewerker, de achtergrond, cadrage, etc. verschilden van foto tot foto.

We hebben een ‘fotoshoot’ georganiseerd waarbij we geprobeerd hebben onze personeelsleden op eenzelfde manier te fotograferen met een achtergrond die past bij onze huisstijl. We weten dat niet iedereen graag op de foto staat, maar het is toch gelukt. We vinden het wel een meerwaarde.

Het nieuwe platform zal begin volgend jaar gelanceerd worden. We hopen dat de medewerkers het ook een hele verbetering zullen vinden.”

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×